Referencer

Vi lever af tilfredse kunder, måske du skal være den næste?

Sejs Dyner

Sindssygt tilfreds med Headway!

Vi var så uheldige at samarbejde med et Magentohus, der ikke var helt så skarpe på Magento, så vi tog kontakt til Martin Vølund fra Headway, og fik hurtigt et godt og produktivt samarbejde i gang. Headway er super skarpe i deres ideer, og løser de opgaver/udfordringer vi giver dem, med den allerhøjeste professionalisme og ofte hurtigere, end de estimerer. At Martin så også er en behagelig og lydhør person, gør ikke vores samarbejde dårligere.

Fem stjerner ud af fem mulige til Headway

E-commerce manager, Jakob Dalsgaaard

Jyske Storkøkken

”Jyske Storkøkken skulle finde og udvælge ny leverandør til ny webshop løsning med Magento2 platformen. Headway blev kontaktet og her fandt vi et firma, som i dag er vores medspiller, sparringspartner OG leverandør til vores videre færd i dagligdagen med at udbygge og optimere vores webshops.
Vi kan kun videregive vores bedste anbefalinger om Headway og deres tilgang til at få teknisk svære opgaver til at lykkes i tæt dagligt samarbejde med os. Tryghed er et nøgleord; vi ved, vi kan koncentrere os om vores dagligdag som Headway er medvirkende til fungerer for os og ikke mindst vores kunder"
Michael Buchreitz, Direktør for Jyske Storkøkken

B-wild

“Vi er yderst tilfreds med Headway. Vi har haft mange andre firmaer inde over som udgiver sig for at være “eksperter" i Magento men uden at kunne leve op til vores forventninger. Det gør Headway. De er utrolig kompetente og løser alle problemer. Ikke mindst svarer de altid på telefon og pr. mail har man svar indenfor ganske kort tid. Deres service er uden sammenligning den bedste vi har oplevet i branchen. Vi kan varmt anbefale Headway”
Claus Ballisager, Direktør

LilleLykke

"Vi har efterhånden haft alt for mange programmører igennem vores shop. Det var lige indtil, vi mødte Headway. Langt om længe er der et firma, der gør et super stykke arbejde, overholder tidsfrister og hvor tingene er i orden. Det der er helt suverænt ved Headway er, at de forstår og sætter sig i vores sted. Hvis vi kommer med et ønske, siger de ikke bare ok og løser det, og så viser det sig bagefter at være det forkerte, vi havde bestilt. Nej. Ideen bliver tænkt til ende, og den sparring giver os den optimale løsning. Til slut skal det siges, at vores samarbejde startede en fredag aften, hvor shoppen brød ned. Martin og holdet trådte til, og to timer efter virkede shoppen igen.
Vi sender vores varmeste anbefalinger til Headway – de er pisse gode!"

Karina Christiansen, Teamet hos LilleLykke