Referencer

Vi lever af tilfredse Magentokunder, måske du skal være den næste?

Om du skal have slukket en ildebrand, eller om du bare gerne vil tale om forretningsudvikling eller tilblivelse af din webside- og webshop. Uanset hvad står vi altid klar til at hjælpe.

Pulsure.dk

"Vi har benyttet Headway siden Maj 2017, og har været utrolig glade for samarbejdet. Der er styr på tingene, og alle opgaver bliver løst til tiden, til den aftalte pris og ikke mindst af kompetente udviklere. Headway er ikke bange for at give modspil, hvis man er ved at bevæge sig i retning af det falske sted, og er altid åben for en konstruktiv og givende dialog omkring de udfordringer vi møder i hverdagen"

Henrik Bisgård

Indehaver, Pulsure.dk

Sejs Dyner

Sindssygt tilfreds med Headway!

Vi var så uheldige at samarbejde med et Magentohus, der ikke var helt så skarpe på Magento, så vi tog kontakt til Martin Vølund fra Headway, og fik hurtigt et godt og produktivt samarbejde i gang. Headway er super skarpe i deres ideer, og løser de opgaver/udfordringer vi giver dem, med den allerhøjeste professionalisme og ofte hurtigere, end de estimerer. At Martin så også er en behagelig og lydhør person, gør ikke vores samarbejde dårligere.

Fem stjerner ud af fem mulige til Headway

E-commerce manager, Jakob Dalgaard

Jyske Storkøkken

”Jyske Storkøkken skulle finde og udvælge ny leverandør til ny webshop løsning med Magento2 platformen. Headway blev kontaktet og her fandt vi et firma, som i dag er vores medspiller, sparringspartner OG leverandør til vores videre færd i dagligdagen med at udbygge og optimere vores webshops.
Vi kan kun videregive vores bedste anbefalinger om Headway og deres tilgang til at få teknisk svære opgaver til at lykkes i tæt dagligt samarbejde med os. Tryghed er et nøgleord; vi ved, vi kan koncentrere os om vores dagligdag som Headway er medvirkende til fungerer for os og ikke mindst vores kunder"
Michael Buchreitz, Direktør for Jyske Storkøkken

B-wild

“Vi er yderst tilfreds med Headway. Vi har haft mange andre firmaer inde over som udgiver sig for at være “eksperter" i Magento men uden at kunne leve op til vores forventninger. Det gør Headway. De er utrolig kompetente og løser alle problemer. Ikke mindst svarer de altid på telefon og pr. mail har man svar indenfor ganske kort tid. Deres service er uden sammenligning den bedste vi har oplevet i branchen. Vi kan varmt anbefale Headway”
Claus Ballisager, Direktør

LilleLykke

"Vi har efterhånden haft alt for mange programmører igennem vores shop. Det var lige indtil, vi mødte Headway. Langt om længe er der et firma, der gør et super stykke arbejde, overholder tidsfrister og hvor tingene er i orden. Det der er helt suverænt ved Headway er, at de forstår og sætter sig i vores sted. Hvis vi kommer med et ønske, siger de ikke bare ok og løser det, og så viser det sig bagefter at være det forkerte, vi havde bestilt. Nej. Ideen bliver tænkt til ende, og den sparring giver os den optimale løsning. Til slut skal det siges, at vores samarbejde startede en fredag aften, hvor shoppen brød ned. Martin og holdet trådte til, og to timer efter virkede shoppen igen.
Vi sender vores varmeste anbefalinger til Headway – de er pisse gode!"

Karina Christiansen, Teamet hos LilleLykke

anotherview

Headway has been the ultimate magento experts in the process of developing our sales platform at Anotherview.dk The development of the site has been creative and professional handled by experts of Headway. I worked closely together with Martin “Founder of Headway” that has been very helpful and understanding doing the visual implementation of the website and lineups from products and content. In overall the team at headway has been listening carefully to our needs at Anotherview.dk and helped us create both a user-friendly platform and a highly structured webshop which is easy to work with on a daily basis. Martin and his team at Headway has my best recommendations // Maria Co-owner at Another View