• /a/b/about_hw.jpg

    Om Headway

    Headway - grundlagt i 2001.

    Hos Headway er vi ikke bare en flok medarbejdere, der laver din Magento webside og pakker det ind i et lækkert grafisk design.    Det gør vi også, men det er kun en lille del af det.
    Vi er et mindre team, der tror og stoler på hinanden. Og vores mission er, at vores kunder skal kunne det samme. Vi møder ikke ind på vores fælles kontor om morgenen klokken otte og slukker computeren, når den rammer seksten senere samme dag.

24/7 support

Hvis din webshop beslutter sig for at strejke på Black Friday, mødes du ikke af en telefonsvarer, der fortæller dig, at vi vender tilbage på mandag. I stedet mødes du af lynhurtige hænder og hjerner, der er klar til at redde din dag. Om vi skal arbejde til langt ud på natten, så stopper vi ikke, før det virker!

Vi arbejder overalt

Du kan kalde os digitale nomader, for vi arbejder lige præcis på det sted, hvor vi befinder os. Måske vi sidder hjemme i stuen i pyjamas med skoldhed kaffe ved siden af os, men løsningerne udføres målrettet, fokuseret og gennemarbejdet. Vores mission er at være bedre. Vi er ærlige, fleksible og altid til tiden.

De Ansatte

/m/a/martin_1.jpg

CEO & projektleder

CEO og ejer, Martin Vølund, der har mere end 20 års erfaring med projektledelse, estimering, og forretningsudvikling.
/i/l/ilya_1.jpg

Magentoudvikler

Oprindelig uddannet psykolog og tog derefter en kandidat som software ingeniør. Ilya er hardcore Magento-udvikler, og har mere end 10 års fuldtidserfaring med både backend og frontend samt udvikling af nye moduler. Ilya er suveræn i hans tilgang til store og komplekse projekter.
/a/l/alex_1.jpg

Magentoudvikler

Alex er uddannet software ingeniør samt Magento-udvikler, og var en af de første Magentoudviklere som siden 2008 har arbejdet fuldtid med både backend og frontend samt udvikling af nye moduler.
/i/r/irina_1.jpg

Grafisk designer

For at skabe det lækre design har vi Irina med på holdet, som oprindelig er uddannet økonom, men derefter tog en uddannelse inden for grafisk design. Irina er gift med Ilya.
/1/2/121143991_3268053239972554_9115581676969057196_n_2.jpg

Content manager

Marie er vores content manager som opretter og vedligeholder produkter, tekster, billeder og udarbejder lækre brugerguides.