• /a/b/about_hw.jpg

    Om Headway

    Headway - grundlagt i 2001.

    Hos Headway er vi ikke bare en flok medarbejdere, der laver din Magento webside og pakker det ind i et lækkert grafisk design.    Det gør vi også, men det er kun en lille del af det.
    Vi er et mindre team, der tror og stoler på hinanden. Og vores mission er, at vores kunder skal kunne det samme. Vi møder ikke ind på vores fælles kontor om morgenen klokken otte og slukker computeren, når den rammer seksten senere samme dag.

24/7 support

Og hvis din hjemmeside beslutter sig for at strejke Black Friday, mødes du ikke af en telefonsvarer, der fortæller dig, at vi vender tilbage på mandag. I stedet mødes du af lynhurtige hænder og hjerner, der er klar til at redde din aften. Om vi skal arbejde til langt ud på natten, så stopper vi ikke, før det virker!

Arbejde overalt

Du kan kalde os digitale nomader, for vi arbejder fra lige præcis det sted, hvor vi befinder os. Så måske sidder vi hjemme i hver vores stue i pyjamas med skoldhed kaffe ved siden af os, men løsningerne udføres målrettet, fokuseret og gennemarbejdet. Vores mission er at være bedre. Vi er ærlige, fleksible og altid til tiden.Vi træffer ikke beslutninger hen over hovedet på dig, og vi udfører ikke arbejde, som vi vurderer, din webshop allerede mestrer.

De Ansatte

Hos Headway er vi founder, Martin Vølund, der har mere end 15 års erfaring med projektledelse og estimering, og som du altid kan fange på telefonen, uanset om du skal have slukket en ildebrand, eller om du bare gerne vil tale om forretningsudvikling eller tilblivelse af din webside- og webshop. Uanset hvad står Martin altid klar til at hjælpe med sin ekspertise.
Bag ham finder du Alex & Ilya, der er hardcore Magento-udviklere, og som begge har mere end 10 års fuldtidserfaring med både backend og frontend samt udvikling af nye moduler.
For at skabe en lækker besøgsoplevelse har vi også Irina med på holdet, som er vores grafik-haj, der, udover at have en uddannelse inden for grafisk design, også har mere end otte års erfaring i at fremtrylle flot grafik til virksomheder. Med os på holdet har vi også Emilie, der er vores blæksprutte og alt-muligt-kvinde. Hun tager sig af forfaldende opgaver og er en vigtig medspiller for Headway.